zondag 28 maart 2010

wat is dit? een tumor??




Richard heeft twee rare bulten op beide kanten van zijn vleugel. Deze zijn in een half jaar zover gegroeid. Omdat we hier in de buurt geen goede dierenarts kennen, zijn er misschien wel parkietenliefhebbers die weten wat het is en wat te doen.

2 opmerkingen:

  1. Mijn parkietje had het zelfde dat waren tumoren kanker dus, wij hebben hem in utrecht lat3n opereren toen werd er stukje vleugel geamputeerd..dat was 1 vleugel 2 jaar later kreeg hij het zelfde aan zn andere vlwugel weer laten opereren hii is uiteindelijk 18 jaar geworden en een nest mooie jongen gehad, en er nooit problemen mee gehad de dat hii niet kon vliegen. Veel mensen verklaarde mij voor gek dat ik zoveel geld aan een parkiet gespendeerd heb maar ik had hem al jaren en was zeer mak en vond het het geld waard heb er nooit spijt van gehad ik heb nog 14 jaar van hem kunnen genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn lieve parkiet beauty heeft een gezwel als een ei aan haar kontje, morgen naar de dierenarts want wordt steeds groter. Zouden jullie denken dat er nog wat aan te doen is????

    BeantwoordenVerwijderen